ONA'53 1 wint in Stroe.

9 oktober 2021 20:00

Gerard Vos

De uitwedstrijd van ONA 1 tegen het op de Veluwe gelegen Stroe werd onder zomerse weersomstandigheden gespeeld.

Het was Bjorn Mol die in de 9e minuut van de wedstrijd ONA op voorsprong bracht. 0-1. ONA had op dat moment het beste van het spel in huis, maar kon niet voorkomen dat Stroe in de 15e minuut op gelijke hoogte kwam. Het was Nino die ONA weer op voorsprong zette door voor de 1-2 aan te tekenen. ONA speelde tot dan en verder ook een goede wedstrijd. Toch was het Stroe die in de 68e minuut weer op gelijke hoogte kwam. 2-2.
ONA voelde dat een overwinning nog lang niet zeker was gesteld en deed nog een stapje extra. De druk in het 16 meter gebied bij Stroe nam toe en dat resulteerde in de 74e minuut in de stand van 2-3, door een doelpunt van Jasper. Zou de overwinning dan toch mee gaan naar Wageningen? Nino maakte aan deze onzekerheid een eind door in de 77e minuut te scoren en de stand op 2-4 te brengen. Stroe gaf zich niet zomaar gewonnen en bleef zich inzetten tot het eind. Echt in gevaar kwam het team van Martin Mol echter niet meer. ONA heeft deze wedstrijd Dan ook verdiend en terecht gewonnen.