De kop is eraf : winst tegen Advendo.

25 september 2021 18:00

Gerard Vos

In een lekkere pot voetbal wist ONA 1 uit bij Advendo met 3-1 te winnen. Op slag van rust kreeg ONA een strafschop mee en wist de stand op 0-1 te brengen.

Wie dacht dat ONA met deze stand de rust in zou gaan kwam bedrogen uit. Want nog bijna in dezelfde minuut was het de beurt van Advendo om een strafschop te nemen. Ook zij wisten te scoren. Ruststand dus 1-1. Na rust zakte ONA op zeker moment wat in en dat resulteerde in enkele gevallen op het doel van ONA. Tot 2 x toe knalde de tegenstander de bal op de lat. Spannend werd het allemaal wel. Toen ONA de stand op 1-2 wist te brengen kwamen ze niet echt meer in gevaar en werd de eindstand zelfs 1-3. Gefeliciteerd !