Jeugdvoetbalschool 2015 - ONA53

Jeugdvoetbalschool 2015

Jeugdvoetbalschool 2015

ING JEUGDVOETBALSCHOOL ONA'53

Zondag 10 april 2016 - Wat is er mooier dan op een zondagochtend naar buiten kijken de zon zien schijnen en dan weten dat je lekker kan gaan voetballen?

Voor ruim 50 kinderen was deze vraag niet moeilijk te beantwoorden. Helemaal niets! Snel je voetbalspullen aantrekken en richting het sportpark.
Daar wachten de trainers al op het hoofdveld. De oefeningen zijn al uitgezet en nadat de groepsindeling is gemaakt gaat iedereen laten zien wat hij of zij kan.

Van de voorzichtige stapjes op het veld van de 5 en 6 jarige die voor het eerst kwamen trainen tot de stoere kerels van de E1, allemaal deden ze hun stinkende best. Er waren veel verschillende oefeningen, duels 1 tegen 1, dribbelen, positiespel tot 5 tegen 5, precisie schieten etc.

Ook voor de meegekomen ouders, opa's en oma's was het geen straf om aanwezig te zijn. Want zoals zo vaak waren de weergoden ons weer goed gezind. Onder een blauwe hemel en een heerlijk zonnetje was het goed vertoeven langs de lijn.

jeugd  jeugd

De tijd vloog voorbij en rond 11:45 uur zat de eerste training er op. Aan de verhitte en bezweette gezichten konden de trainers zien dat alle spelers goed hun best hadden gedaan. Als beloning mocht iedereen na afloop in de kantine nog even genieten van een drankje en wat lekkers.

Aanstaande zondag 17 april is er weer een training. Hopelijk zien we iedereen dan weer terug! 

Namens alle trainers (Reza, Bert, Hennie, Marcel, Gert, Tristan en Shahin),

bedankt voor de inzet en tot zondag!  

Foto's kunt u hier bekijken.

ING JEUGDVOETBALSCHOOL (deel 2)

Op de laatste training hadden de trainers versterking gekregen van de spelers van Ona1. De volgende spelers hadden zich aangemeld om te helpen: Luuk en Roel v.d. Harst, Sam Jacobs, Remko Derks en Amir Benzadeh.

Vandaag was er op het hoofdveld een circuit-training uitgezet. Er werden groepen gemaakt per leeftijdscategorie. Iedere groep kreeg een begeleider die bij elk onderdeel de score per speler bijhield. De verschillende onderdelen waren: Lijnbal, precisie-schieten, kappen en draaien, voetgolf, pionnen-schieten en hooghouden. Daarnaast ontbrak natuurlijk niet een veldje waar 4 tegen 4 gespeeld kon worden. 

Onder wederom een stralende zon gingen alle spelers, waaronder een behoorlijk aantal aspirant leden, aan het werk. Deze trainingen blijven voor de trainers genieten. Heerlijk om te zien de inzet, beleving en plezier waarmee de jongens en meiden bezig zijn.


jeugd  jeugd

Als afsluiting van de training wilden de ruim 50! kinderen wel even de strijd aan met de trainers. Op het hoofdveld voor een vol terras met toeschouwers barstte de strijd los. Eerst namen de trainers de leiding via Luuk v.d. Harst na prachtig voorbereidend werk van Gert v.d. Weerd en Sam Jacobs. De kleine jongens en meiden zetten daarna een tandje bij en scoorden vlak voor tijd de verdiende gelijkmaker via Sylvan Pitlo.

Daarna was het tijd om te stoppen en richting kantine te gaan voor war drinken en wat lekkers. In de kantine was ook nog de prijsuitreiking voor het individuele klassement.

Bij de E-pupillen was het Luuk die won, bij de F-pupillen Devon en bij de jongste spelers en nieuwelingen was het Quin die met een prijsje naar huis ging.

Ik wil graag iedereen bedanken voor zijn/haar inzet om deze trainingen te laten slagen. Graag tot een volgende keer!

Groeten van Gert, Hennie, Bert, Marcel, Marco, Shahin, Sven, Tristan, Luuk, Roel, Remko, Sam en Amir.

jeugd

Foto's kunt u hier bekijken.

Bron: Gert van de Weerd - Foto's Gerard Vos
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!