Mannen zondag, 2, 2e klasse/3e klasse nr10 2D-1E/2F nacompetitie

23 mei 2015 17:00

Scheidsrechter

Sierenberg de Boer, G.J. van

ONA'53 2 moest gisteren in de 2e ronde van de nacompetitie om 17.00 uur aantreden in Wijchen tegen AWC 3. Vol zelfvertrouwen begon ONA'53 2 goed aan de wedstrijd en probeerde de tegenstander vanaf het begin onder druk te zetten.

Er werd leuk gevoetbald maar ook de tegenstander voetbalde aardig. Het leek een lastige wedstrijd te worden. Maar na 25 minuten kopte Tim' driekus' Dierkes na een goede strakke voorzet Yordy 'dobbertje 'van Silfhout ONA'53 op een 0-1 voorsprong. Kansen werden er door ONA'53 niet weggegeven en kreeg zelf nog om de score op te voeren, maar Yordy schoot hard over.

De 2e helft begon ONA'53 ook weer goed maar verloor na een klein kwartiertje echter de grip op de wedstrijd. AWC begon beter te voetballen, maar echte kansen werden niet weggegeven. ONA'53 moest de licht geblesseerde Jesper van de Peppel vervangen. Vailey Weibolt kwam er in. Een speler van AWC brak na 20 minuten aan de linkerkant door en kreeg de bal in de kluts wat gelukkig mee, zijn voorzet bereikte een medespeler die de 1-1 binnen schoot.

ONA'53 herstelde zich enigszins en onze Poolse vriend Denis Kaplan kwam in het veld voor Nino Keijman. Amper in het veld kwam hij oog in oog te staan met de keeper van AWC maar schoot helaas naast. Akaash kwam in het veld voor de geblesseerde Faisal en werd in de spits geposteerd. En kreeg 2 mogelijkheden. Een schot werd gekraakt door een verdediger en de 2e mogelijkheid moest vol risico genomen worden en ging echter over. Toch kreeg ONA'53 2 nog een hele grote kans zo'n 5 minuten voor tijd. Na goed doorzetten van Niels Korf dook Ludo Oosting vrij voor de keeper van AWC op, koos de korte hoek maar schoot naast. Eindstand 1-1.

Maandag 25 mei is de return om 11.30 uur bij ONA'53. We rekenen op veel steun vanuit het ONA'53 kamp. Dus wil je niet naar een meubelboulevard op 2e pinksterdag, kom dan gezellig naar het sportpark en moedig het 2e aan.

Bij winst speelt ONA'53 2 op 31 mei de finale. Kom met zijn allen dus maandag 25 mei naar het sportpark om het 2e te steunen en aan te moedigen.