15 maart 2015

Accommodatie

Onbekend

Het 2e kon bij winst op FC Jeugd 2 de 2e pakken. Het was daarvoor wel afhankelijk van de uitslag tussen Westervoort 2 en Wavv 2. Bij puntverlies van de buurman en winst van ONA zou de periodetitel binnen zijn.

WAVV trapte  al om 10.00 uur af. Bij de aftrap van ONA 2 was de stand in Westervoort 1-1. ONA begon slecht aan de wedstrijd en FC Jeugd had het betere van het spel. Echte kansen leverde dit echter niet op. Na een half uur ging Niels Korf alleen op de keeper af en werd door  een tegenstandis had eer net voor de zestien met twee handen in de rug geduwd.  De scheidsrechter die het spel van grote afstand volgde zag er echter geen overtreding in. Net voor rust werd het wel  1-0 voor ONA. Niels Korf kopte een lange bal op fraaie wijze in.

De 2e helft begon ONA goed en kwam een paar kaar gevaarlijk door. De scheidsrechter verzuimde ONA een penalty te geven toen Ludo Oosting duidelijk onderuit gehaald werd in de zestien. ONA kreeg kansen op 2-0 door onze poolse vriend Dennis en Lesley da Rosa. Toch was het FC Jeugd die scoorde. ONA herpakte zich en 10 minuten voor tijd kreeg ONA een penalty toen Lesley da Rosa onderuit werd gehaald.

Het was Yordy van Silfhout die van 11 meter de trekker over haalde en 2-1 binnen schoot. Met hard werken werd de voorsprong niet meer weggegeven. De overwinning was binnen en de periodetitel een feit.

Jongens gefeliciteerd met het behalen van dit prachtige resultaat. Dank gaat uit naar het bestuur voor het ter beschikking stellen van de nodige biertjes.