Mannen zondag, 2, 3e klasse F

7 december 2014 10:30

Scheidsrechter

Bozdag, A.

Zondag 7 december moest het 2e aantreden tegen Spero 3 in Elst. Na de kater van vorige week tegen WAVV was het van belang om nu een goed resultaat te halen. Na een wat onrustig begin begon ONA beter te voetballen en dat resulteerde na goed doorzetten van Marco Morren tot een wat makkelijk gegeven penalty die werd benut door Tim Dierkes.

Helaas moest good old Jeroen van Olderen na 25 minuten geblesseerd van het veld af en werd vervangen Akaash Sewathal die in de achterhoede ging spelen waardoor Miquel de Wilde naar het middenveld verhuisde. Na een schitterende aanval die werd afgerond door Ludo Oosting kwam ONA nog voor rust op een 0-2 voorsprong.

De 2e helft werd een beetje slap begonnen wat resulteerde in wat mogelijkheden voor Spero. Nino Keijman wist uiteindelijk de bevrijdende 0-3 in te tikken. Er hing eerlijk gezegd wel een buitenspel luchtje aan maar de scheidsrechte keurde de goal goed. Yordi van silfhout, Marco Morren werden vervangen door Wahid Almozani, Jesper van de Peppel. Akaash maakte er na een kort genomen corner 0-4 van en werd Nino vervangen door de altijd lachende Paul Nti-Aning. Er werd niet meer gescoord en het 2e gaat nu de winterstop in met een welverdiende overwinning. Klasse Boys.

Volgende wedstrijd is op 8 februari 2015 thuis tegen FC Jeugd.