Bennekom F2

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 2

29 maart 2014 8:30

Scorend vermogen van Bennekom wat hoger.

Een stralend ochtend zonnetje scheen over het kunstgrasveld toen scheidsrechter Marcel ten Bohmer om half negen liet aftrappen in de wedstrijd ONA F1- Bennekom F2. De mannen van het team van Edwin en Michel hadden er kennelijk zin in en gingen dan ook voortvarend van start. Ook Bennekom bleek uitgeslapen en liet ook goed zien wel een balletje te kunnen trappen. Het spel golfde op en neer maar door goed keeperswerk van Timo en de goede verdediging van Bennekom werd er vooralsnog niet gescoord.

F1
In de 18e minuut van de eerste helft liet de verdediging van ONA het even afweten en profiteerde Bennekom hiervan, door te scoren. Na in de rust nog even toegesproken te zijn door de leiders werd begonnen aan de 2e helft. Ook nu weer leuk voetbal van beide kanten, maar weer een doeltref zekerder Bennekom dat in de 5e minuut de stand op 0-2 wist te brengen. ONA bleef voetballen maar een doelpunt bleef uit, totdat Finn van de Boorn de keeper van Bennekom het nakijken gaf en de stand op 0-1 bracht. Voor ONA was de tijd echter tekort om de achterstand geheel weg te werken en Bennekom won de wedstrijd niet onverdiend met 1-2.