SDC Putten F2

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 03

23 november 2013 11:00

Verdiende overwinning tegen SDC Putten levert ONA F1 kampioenschap op.

Niet alleen bij de spelertjes van het F1, maar ook bij de leiders viel wel wat van extra spanning te bespeuren voor aanvang van de thuiswedstrijd van het F1 tegen SDC Putten. Bij winst van het F1 zou ONA ’53 haar eerste kampioensteam van dit seizoen mogen feliciteren. Speciaal voor deze wedstrijd was het hoofdveld ingepland en werd de wedstrijd om 11:00 uur begonnen onder leiding van de goed leidende scheidsrechter Pablo Siegers.

Al direct vanaf het begin van de wedstrijd wist ONA het spel naar zich toe te trekken en volgden de mooie aanvallen elkaar op. Van zenuwen was niets meer te bemerken en er werd flink druk gezet op de tegenstander. Dit resulteerde in de 9e minuut in een fraai doelpunt van Timo. 1-0. De weg naar het doel was gevonden, want 3 minuten later scoorde Finn voor ONA de 2-0.

Finn die in de meeste wedstrijden een neus heeft voor doelpunten maken scoorde in de 15e minuut nog eens en bracht hiermee de stand op 3-0. Uit weer eens een mooie aanval wist Dean in de 19e minuut de 4-0 binnen te tikken en maakte Justin nog net voor het rustsignaal ONA’s 5e doelpunt. Met deze stand werd er even kort gerust, wat gedronken en gaven de leiders nog wat aanwijzingen voor de 2e helft mee aan de spelers.

F1 F1

Na rust een toch wel wat ander beeld van deze tot nu toe boeiende wedstrijd. Bij de stand van 5-0 werd het spel van ONA wat slordiger en had juist Putten aanvallend wat meer te vertellen. Hoewel ONA nog wel wat kansen creëerde en de keeper van Putten enkele goede reddingen verrichte, was het toch Putten dat na 10 minuten in de 2e helft wist te scoren en zo de stand op 5-1 bracht. Het was Aron die in de 13e minuut met een strak schot de keeper van Putten de gang naar het net liet maken en zorgde voor de 6-1. Het was Finn die enkele minuten later tot slot de eindstand bepaalde en de stand op 7-1 bracht. Een verdiende overwinning!

Na het nemen van strafschoppen, zoals gebruikelijk na de wedstrijd, klonk het kampioenslied uit de luidspeakers en deelde leider Edwin Heijnsbergen vol trots de door hem zelf bekostigde kampioensschalen uit. Verder had hij gezorgd voor enkele confetti kanonnen, waren er bloemen van de jeugdcommissie en werden er flessen (kinder)champagne uitgedeeld. Marcel Orlemans die de leiders een extra bedankje wilde geven deed dit vergezeld gaan van een presentje voor Edwin en Michel.  Zo werd het kampioenschap onder grote belangstelling van ouders, opa’s en oma’s en vele andere belangstellenden gevierd.

F1

Na het poseren voor het maken van enkele foto’s werden de douches opgezocht en liet het kampioensteam zich nadien in het clubhuis de frietjes nog eens heerlijk maken. Na alle felicitaties die jullie al in ontvangst mochten nemen doe ik met heel veel bewondering voor jullie uitstekende prestaties, mijn felicitaties hier nog eens bij.