1 - 1

OVC'85 C2

C-junioren zaterdag, C2, 3e klasse 05

26 oktober 2013 12:30

De eerste 5 tot 10 minuten speelden we niet zo goed. De passes kwamen niet goed aan, maar daarna begonnen we steeds beter aan de wedstrijd. Maar opeens viel de tegenpartij aan terwijl Stefan niet oplette voor buitenspel en brak zijn tegenspeler door en kwamen we 0-1 achter .

5 Minuten na de aftrap kwam Stefan oplopen bij de zestien van de tegenstander en gaf een prachtige pass in de zestien op Bora en scoorde hem nu was het 1-1. De tweede helft was voor beide teams vechten om de 2-1 . Door een schot bokste de keeper van de tegenpartij over de achterlijn.

De corner werd genomen door Hicham. Hij draaide de bal in over de keeper, maar de achterste man sloeg hem van de lijn met zijn hand en de scheidsrechter zag het niet toen werd ons team helemaal gek en bleef het strijden om de winst. Maar die kwam niet, we vochten tot het eind en we waren wel blij met de stand maar het moest eigenlijk natuurlijk 2-1 worden.