1 - 1

ONA'53 JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 3e klasse 05

12 oktober 2013 12:00

Wij begonnen goed en kregen een aantal kansen, de bal ging goed rond en heen en weer. Het was niet zo dat wij moesten winnen want de tegenstander hield ons nog goed tegen.

Uiteindelijk raakte een speler van de tegenstander geblesseerd en kwam er een andere speler in, die nieuwe speler was nogal energiek en fanatiek hij stopte niet met rennen. Daardoor kantelde het spel eventjes en kreeg de tegenstander goede kansen er gingen een paar ballen over en naast en zelfs 1 op de lat, maar we hielden vol tot de rust.

In de rust werden er een paar spelers gewisseld en we begonnen weer fanatiek. Het balbezit ging heen en weer er was niet echt een betere partij. Uiteindelijk kreeg de tegenstander een corner, hij schoot hem en niemand kon hem raken tot hij bij de 2e paal was en iemand van de tegenpartij hem er gemakkelijk intikte 1-0 .

Toen ging het weer zoals het de hele wedstrijd ging de bal ging heen en weer. De grensrechter wou blijkbaar erg graag dat zijn team won (of dacht dat het Koninginnedag was) want hij kon niet stoppen met met zijn oranje met gele vlaggetje zwaaien ik denk dat hij het hele weekend zijn arm niet meer kon gebruiken omdat hij hem overbelast had in de wedstrijd, zelfs als de bal nog niet geschoten was zag je hem al weer zwaaien.
grens
Uiteindelijk werd de tegenstander onder druk gezet waardoor hij hem alleen maar naar de keeper kon spelen. De keeper had niet door dat hij van de tegenpartij was (of gunde ons gewoon nog een laatste kans) en pakte de bal in zijn handen op de rand van de 16, terugspeelbal!! Het hele team was erg blij met de laatste kans die we kregen en de hele tegenpartij stond in de muur voor de goal. Stefan ging erbij staan om later een gat te creëren. Na het fluitje schoot Hicham de bal vol in de goal 1-1!! Met die stand eindigde de wedstrijd ook.

Bron: Stefan Stokvisch