5 - 0

DTS '35 C3

C-junioren zaterdag, C2, 3e klasse 05

5 oktober 2013 11:00

Op het begin moesten we nog een beetje inkomen, de bal ging gewoon heen en weer. Na een paar kansen aan allebei de kanten kregen we een corner, de corner belande in de voeten van Ricardo die hem niet goed raakte en tegen een speler aankwam, weer corner. Hicham nam de corner en gaf hem goed op Dennis die hem er mooi in de hoek inkopte. Sindsdien waren wij beter, meer balbezit en meer kansen. Zo ging het door zonder goals.

De 2e helft werden een paar spelers gewisseld. Met de nieuwe opstelling begonnen we aan de 2e helft. We begonnen sterk en maakte al snel een goal. Hicham schoot op de keeper die de bal losliet waarna Nando hem erin schoot 2-0 . Daarna kwam nog een mooie aanval met een goede pass op Zabi die hem vanaf de zijkant langs de keeper schoot 3-0. Toen weer even rustig over passen en gaatjes zoeken we bleven de beste partij.

Na weer een mooie aanval gaf Zabi de bal voor op Bora die hem vanaf een paar meter afstand op de lat schoot. Hij maakte zijn foutje door op de lat te schieten goed door deze keer wel een goede aanval af te ronden 4-0. Toen er weer een paar spelers gewisseld werden kantelde het spel eventjes en maakte de tegenstander een goal… gelukkig stond de aanvaller die de bal erin tikte buitenspel (natuurlijk was dat de bedoeling van de verdedigers).

Toen kwam er nog een bal van de tegenstander op de paal. Hicham haalde ONA weer een beetje in het spel door de bal vanaf buiten de 16 meter de bal en goed in te schieten 5-0. Met deze stand eindigde de wedstrijd ook.

Bron: Stefan Stokvisch