JO15-1 goed bezig

18 mei 2023 12:00

Afgelopen zaterdag speelden we de uitwedstrijd tegen Vvop uit Voorthuizen. We mochten al om 09.30 uur beginnen, dus het was al vroeg het bed uit en op pad. Het was prachtig weer om te kijken naar voetbal, de ouders zochten direct het terras op. Om te voetballen was het echter na de afgelopen best warm, maar de boys van Ona'53 gingen daar goed mee om.

Vanaf de aftrap werd de tegenstander goed vastgezet en lieten we hen niet aan voetballen toekomen. Snel veroverden we steeds de bal en kwamen er kansen. Eerst lukte het Michon, Samir, Timo, Swen en Noyan niet om te scoren. Uiteindelijk was het Michon die een mooie aanval kon afronden, 0-1 dus. Niet lang daarna was het weer Michon die goed doorging en de 0-2 binnen knalde. Het hele team blijf goed spelen de achterhoede onder leiding van Rocco en Dylan gaf ging  krimp. Kort voor rust was het Timo die op aangeven van Michon de 0-3 binnen schoot. Dit was direct ook de ruststand.
De tweede helft hadden we meer moeite met de tegenstander die zijn tactiek  had aangepast. Maar echt gevaarlijk werden zij niet. Heel veel kansen kregen wij ook niet meer. Kort voor tijd was het echter Michon die Viggo vrij zag staan. Viggo schoot de bal knap binnen, 0-4 dus wat ook tevens de eindstand was. Weer een mooie teamprestatie van de boys van Ona'53 JO15-1. We staan op een hele mooie 2e plaats in de 1ste klasse. Met een beetje geluk... Wie weet.