Doelpuntrijke wedstrijd voor JO14-1 in Maasbommel.

5 december 2021 18:15

Corrie van Dulm

Zaterdag stond er een uitwedstrijd op het programma. Nadat er een hele reis over dijken en achterafweggetjes gereden was kwamen we aan in Maasbommel.
Heerlijk is een bakkie koffie en thee voor de meegereisde ouders, begonnen de mannen aan de voorbereiding.

De wedstrijd begint en er wordt gelijk een goede aanval opgezet, Er wordt met veel druk naar voren gespeeld. De verdediging stond als een huis en er werd heerlijk over gespeeld. Bij uittrappen van de tegenstander werd er goed vastgezet en dit leidde tot een aantal goede onderscheppingen door de aanval. De verdediging met Jobbe, Tim Rocco en Remy zorgde ervoor dat de tegenstanders niet te ver konden komen. Filipe veroverde de bal en gaf een voorzet op Michon, die met een mooi afstandsschot de 0-1 in schoot. De bal werd uitgenomen waar Rocco de bal afpakte en de bal aan meep meep Swen die de bal voor gaf aan Michon en de 0-2 scoorde. Het doel is gevonden en de mannen hadden er allemaal goed zin in. Samier pakte de bal af op het middenveld en ging er als een speer vandoor en ronde af met een mooi schot 0-3. Samier had het spelletje door en pakte weer de bal af op het middenveld en gaf met de buitenkant voet de bal aan Michon die een hattrick maakte door de 0-4 te scoren. Voor de rust werd het een beetje onrustig in het veld en werd er wat commentaar geleverd waardoor zowel Swen als Rocco aangesproken werden door scheidsrechter en helaas Rocco ook nog eens 10 minuten mocht afkoelen. De rust kwam op het goede moment.

Na de rust werd er begonnen met 10 man en was het even slordig en onrustig. Gelukkig wisten de mannen zich te herpakken en werd er weer goed overgespeeld en mooie voorzetten gegeven. Michon kreeg een vrije trap en maakte de 0-5. De bal werd weer uitgenomen en de verslaggeefster was nog aan het appen dus moest even navragen hoe de 0-6 tot stand kwam maar het was een voorzet van Leon op Michon. Het gaat nu wel erg snel met de doelpunten de 0-7 werd gemaakt door Michon achter het standbeen langs het doel in. Op het middenveld pakte Saad de bal goed af en gaaf deze met een voorzet op Samir die de 0-8 kon in tikken. De bal werd onderschept door Dustin die met een afstandsschot de 0-9 maakte. De bal werd door Swen afgepakt in de aanval en hij maakte de 0-9. Vanaf achterop komen was het Rocco met een afstandsschot dat de stand op 0-11 zetten. Als team werd er erg goed samengespeeld en iedereen keek wie er vrij stond om te scoren. Het laatste doelpunt werd gescoord door Dustin de 0-12. Helaas is deze door de scheidsrechter niet meer meegeteld want in de stand op de Voetbal.nl app staat dat de mannen 0-11 gespeeld hebben.

De stand op dit moment is, als de JO14-1 zaterdag 11 december wint van AWC dan zijn ze kampioen. Helaas mogen we de jongen niet aanmoedigen op het veld maar laten we met ze allen op het fietspad gaan staan om de mannen naar het kampioenschap te juichen. Zaterdag 11 december om 10.45 staat de wedstrijd gepland.