Wedstrijd dames 1 van ONA tegen de MO15-1 van ONA.

7 maart 2021 16:15

Patricia van Beek

Zondag morgen 11:00 uur de wedstrijd waar zolang naar uit is gekeken en eindelijk onder corona voorwaarden gespeeld mag worden. De dames 1 van ONA tegen de MO15-1 van ONA.

Het was heerlijk weer, het zonnetje straalde net zoals de dames en de meiden. De eerste helft werd er goed gespeeld, ze zijn aardig gewaagd aan elkaar. Alleen de verdediging van de dames is erg sterk en de meiden hebben moeite om er langs te komen. Met een 2-0 voorsprong voor de dames gaan de dames en de meiden de rust in. De tweede helft wordt er weer een mooie pot gespeeld, maar ook deze werd met een 3-0 voorsprong van de dames gewonnen. Eindstand 5-0 voor de dames, maar ze mogen er nog van genieten want de meiden zijn op wraak uit. 😉
Lijkt het jou nou ook leuk om te voetballen, en ben je tussen de 12 en 16 jaar oud. Kom dan eens meedoen met de training op dinsdagavond en donderdagavond van 18:15/19:30. Je bent van harte welkom 😄⚽️